forum Mooie haren

Delen : 
Onderwerp van de discussie
Avatar

Middel tegen haaruitval

29/11/2011 - 16:06 - door Erik - 4532 raadplegingen

Hallo, ik krijg steeds meer last van haaruitval en ik zoek naar een oplossing om weer wat meer haargroei te krijgen? Heeft er iemand goede tips?

Erik

10 antwoorden op de discussie’ : Middel tegen haaruitval

Een misbruik melden
Antwoorden
Les réponses
Avatar

renilda heeft gereageerd op 01/12/2011 - 12:12

mijn zoon heeft hier ook last van, we zijn eerst naar de dermatoloog geweest en nu moet hij zijn haar 2x per dag behandelen met Minoxidil 5%. Je moet dit wel blijven doen, de Minoxidil 2%kan je zo kopen bij de apotheek 5% niet. De dermatoloog wist ons ook te vertellen dat je er ook pillen voor kan nemen, maar als je nog jong bent en nog geen kinderen hebt, doe je dit best niet, want dit kan schadelijk zijn.

Als je stopt met Minoxidil ga je ook terug je haren verliezen.

Veel succes!

Een misbruik melden
Avatar

omike heeft gereageerd op 09/03/2012 - 14:17

Niet wachten tot het allemaal uitgevallen is, dan kan je niets meer doen, begin direct met een behandeling die bewezen doeltreffend zijn :

MINOXIDIL  = haargroeimiddel = lotion  5 % - 2 x per dag de hoofdhuid mee inwrijven, na 6 weken resultaat, dus volhouden hé

Om nog een beter resultaat te bekomen : haar wassen met NIZORAL

 Er zijn ook pillen tegen haaruitval en terugkomen van haar, alsook het haar dat dikker wordt : PROPECIA , PROSCAN

finasteride is ook een middel om de haargroei te stimuleren MAAR WERKT OP DE HORMOONHUISHOUDING !!!!!!

Succes ermee

Martine

Een misbruik melden
Avatar

M heeft gereageerd op 05/04/2012 - 08:57

Ik ben een vrouw en draag sinds 3 jaar een pruik .

Ik moet betablokkers nemen en daar kreeg ik extreem haaruitval van , ik liet het ook onderzoeken en daar bleek dat ik ook mannelijke kaalheid heb . In de loop der jaren heb ik alles geprobeerd van lotions tot pillen en shampo . Niks hielp .

Toen het dan echt wel te erg werd zag ik een reclame van haarwerken Smedts , ik belde direct en na drie dagen kon ik er al terecht . Ik moest 8 weken wachten op mijn haar en heb elke dag staan twijfelen . Ik mocht het gaan afhalen en was er echt bang van . Maar wat ik toen in de spiegel zag was een vrouw die ineens vele jaren jonger was . Had ik het maar eerder gedaan .

Er zijn veel vrouwen die er komen we zijn niet alleen !! Het enige nadeel is dat het in het heetste van de zomer wel wat heet is . Ik begon zelfs al eens te lekken van het zweten .

Maar de voordelen kunnen tellen , je ziet er jonger uit , je haar zit altijd goed en je voelt je veel beter in je vel . en ik hoef geen lotions te smeren en pillen te nemen .

Het beste bewijs dat je er met pruik jonger uit ziet is Helmut hé , zie maar wat een verschil dat was .

Groetjes !!

Monique

Een misbruik melden
Avatar

Manna heeft gereageerd op 06/04/2012 - 11:56

Inderdaad Monique, ook ik draag sinds 1 jaartje een pruik, mijn haar werd steeds dunner en dunner en ik had er al alles voor gedaan om haaruitval tegen te gaan of te beperken.

Op den duur voelde ik mij zo overal bekeken dat ik mij altijd onzeker voelde en toen ben ik beginnen zoeken achter een gespecialiseerde pruikenzaak, die moeilijk te vinden was, uiteindelijk vond ik een heel goede zaak in aalst en heb meteen een afspraak afgelegd en werd er zeer vakkundig en goed en vriendelijk geholpen.

Thuis draag ik men pruik niet, maar als ik ergens heen moet of op vakantie ga heb ik ze steevast op en voel me nu weer veel zekerder en inderdaad men ziet er pakken jonger uit en het is net of men altijd van bij de kapster komt altijd verzorgd en netjes.

Haarwerken smedts kende ik wel van de reklame in boekjes of op tv, maar dacht meer dat ze gespecialiseerd waren in het inplantten van haren in de hoofdhuid en dat lijkt me wel een heel kostelijk zaakje.

Ik wens je nog veel pruikgenot en ben blij dat er toch dames zijn zoals jij die erover durven praten, zo voel ik me nu niet zo alleen want ik ken niemand hier in mijn omgeving die een pruik draagt en waarmee ik eventueel eens raad of suggesties kan vragen of spreken.

Vele paasgroetjes Marina x

Een misbruik melden
Avatar

picard heeft gereageerd op 13/04/2012 - 14:06

Daar komt in de verre toekomst een geneesmiddel tegen kaalheid . Waarbij de haren terug groeien het zou een creme zijn maar ze hebben al op dieren getest en ze moeten nog verder onderzoeken of daar bijwerkingen zijn ! Dus er is hoop !

Een misbruik melden
Avatar

marieflort heeft gereageerd op 13/04/2012 - 16:04

 beste allemaal ,

ook ik had erge last van haaruitval en difuus (dun)haar,kon ook naar een dermatoloog ,met hormonen en andere dure shit ,maar kreeg een advies om ,, BIOTINE TE GAAN GEBRUIKEN  van bonnusan ,of een ander merk ,en dar werkt  PERFECT ,doen !!! gr mieke

Een misbruik melden
Avatar

kaalkaas heeft gereageerd op 14/09/2012 - 12:39

Beste,

FINASTERIDE + DERCOS AMENIXIL PRO94 + SHAMPO : werkt bij mijn, man 40+

Er zou een revolutinair product dit najaar gelanceerd worden van Dercos?

 

Een misbruik melden
Avatar

pinkpaw heeft gereageerd op 26/10/2012 - 17:18

    Op dieren gestest!!!

Wat een mens toch allemaal aanvaard voor zijn ijdelheid!!!

Good luck!En ik hoop dat je er geen haar aan overhoud!!!

Een misbruik melden
Avatar

Van__ heeft gereageerd op 04/11/2012 - 00:56

Haaruitval is genetisch bepaalt, waardoor het erg moeilijk is om dit volledig te kunnen bestrijden. 

Toch, L-Recapin schampoo + L-Recapin tonicum samen is de moeite waard. 

L-Recapin stimuleert de doorbloeding van de haarwortel.

Een misbruik melden
Avatar

hetspreekuur1 heeft gereageerd op 03/01/2013 - 12:13

Voor het succesvolle medisch programma HET SPREEKUUR  op VTM, zoeken wij nog mensen met een vervelende kwaal ! 

Onze dokters zoeken dan de beste oplossing voor het probleem van de patiënt. De kosten van de behandeling, die zijn voor onze rekening.

We zoeken bvb nog mensen die last hebben  van acné, van aambeien of andere anale problemen, winderigheid, een vreemde lijfgeur of adem, libidoproblemen, pijn tijdens het vrijen,hamstertanden,overbeharing , …..noem maar op .

Kom je in aanmerking of denk je dat je iemand kent die in aanmerking komt? Laat het me weten via  sofieengelen@kanakna.com of bel ons op 0477/881.243

 

 

Een misbruik melden
Charter van het forum

Een misbruik melden