forum Platte buik

Delen : 
Onderwerp van de discussie
Avatar

Buikje weg door elektroshocks?

02/08/2012 - 21:27 - door Ree. - 3176 raadplegingen

Heeft er iemand ervaring met die banden die je om je middel doet en je elektronische schokken geven om vet weg te werken, spieren te verstevigen enz? Werken die dingen wel echt?

7 antwoorden op de discussie’ : Buikje weg door elektroshocks?

Een misbruik melden
Antwoorden
Les réponses
Avatar

user94 heeft gereageerd op 18/08/2012 - 12:27

Hmm, is dat wel te vertrouwen? En waarom zouden we onszelf schokken geven om toch maar geen buikje te hebben? Volgens mij is het beter om een buikje of vet weg te werken door je eetgewoontes te herzien en voldoende te sporten. 

Een misbruik melden
Avatar

Ree. heeft gereageerd op 18/08/2012 - 22:45

Weet ik wel, ik ben dagelijks bezig met afwisselend anderhalf uur krachttraining of een uur cardio (vetverbrandingstraining). Ook met m'n voeding weet ik precies welke calorie voor wat dient en wat ik al dan niet kan en mag eten om er enerzijds sportief uit te zien, en anderzijds van m'n buikje af te raken. Het probleem is gewoon dat ik intussen 53 ben, en alhoewel vrij slank, toch nog aan m'n taille moet werken (voor zover dit op die leeftijd nog doenbaar is). Een buikje wegwerken na al die jaren blijkt niet eenvoudig.

Vandaar dat ik zo'n Abs & Core ding erbij wou nemen, als extraatje. Heb er alleen geen idee van of het wel werkt...

Een misbruik melden
Avatar

thomask heeft gereageerd op 28/08/2012 - 22:35

da werkt een klein beetje, da verstevigd u middelste buikspieren een beetje maar u zijbuikspiere ni: resultaat u middelste buikspiere zijn "sterker" maar u zijbuikspiere nog slap en hangt daar wa vel da ni mee strakgetraint is, dus ik raad je het nieuw  aan om met elektroshocks te beginnen.

als je vet weg wilt werken moet je cardio doen, je moet gewoon het aantal kcal dat je op een dag gegeten hebt verbranden door oef te doen.

Een misbruik melden
Avatar

saly heeft gereageerd op 17/09/2012 - 02:51

nee dit  werkt  niet  echt...ik  vond  het  zonde   van   mijn  geld....ga  maar  zwemmen...dit  is  10  keer  beter..afz  will van  de  hoef.

Een misbruik melden
Avatar

Ree. heeft gereageerd op 28/11/2012 - 19:20

Heeft inderdaad niet gewerkt. Zal dat ding op eBay zetten; misschien heeft één of andere dictator er nog wat aan...

Cardio, eetgewoonten en buikspieroefeningen (in die volgorde) hebben uiteindelijk de klus geklaard. Ik zit nu op een vetpercentage van 15 procent. Kan nog lager, maar voor mij is het mooi zo. Ik moet tenslotte nog de winter door ;-)

Een misbruik melden
Avatar

selfwelltips heeft gereageerd op 22/05/2013 - 23:05

Je kunt je (onder)buikspieren nog zo hard trainen als je wilt, maar dan zul je nog niet altijd een goed resultaat kunnen zien. Dus volg naast je (onder)buikspieroefening ook een goed dieet (dat evenwichtig en verantwoord moet zijn) en zorg ervoor dat je gaat joggen twee maal per week of fietsen. Hierdoor zul je een betere conditie krijgen en sneller van dat overtollig lichaamsvet af zijn. Gooi al die dure apparatuur uit het raam en natuurlijk die zak chips er achteraan!

Groetjes, SelfWellTips

Een misbruik melden
Avatar

Lover heeft gereageerd op 12/07/2013 - 19:38

Eerst wandelen( een week een half uur per dag) dan joggen maar langzaam beginnen en gelijdelijk opbouwen. Zeer gezond en goed voor een platte buik.

Een misbruik melden
Charter van het forum

Een misbruik melden