forum Mooie haren

Delen : 
Onderwerp van de discussie
Avatar

7 planten / producten die je haar sneller doen groeien

18/11/2012 - 11:52 - door Jahoho - 5700 raadplegingen

Welke vrouw wil er nu geen volle dos stralend haar? Als er één haargeheim is waar met man en macht naar gezocht wordt, is dat het wel.Maar de oplossing hoeft niet duur en ingrijpend te zijn. Met eenvoudige planten blijft je haar ook natuurlijk mooi… en het groeit sneller!

1. Aloe Vera

Aloe Vera zorgt er niet alleen voor dat je haar sneller groeit. Het is ook bekend omdat het helpt tegen roos en het de vochtbalans van je hoofdhuid in evenwicht houdt.

Je hoeft niet meteen de tuin in te lopen, want het is al voldoende om gewoon een beetje gel met Aloe Vera bij je shampoo te doen. Als je een 100% gifloze gel wil, kan je een vierde van een bekertje amandelolie mengen met een half bekertje Aloe Vera-olie.

2. Fenegriek

Fenegriek, ook wel bekend als ‘Grieks hooi’, wordt over de hele wereld gebruikt in haargroeimiddeltjes. Het verricht naar verluidt wonderen voor wie haar verliest of kale plekken heeft. Het komt de kwaliteit van je haar alleen maar ten goede, waardoor je het ook preventief kan gebruiken. Dit werkt trouwens ook tegen roos.

Hoe gebruik je het? Kook Fenegriek-zaadpoeder in water en gebruik dat om je haar mee uit te spoelen. Als je er een haarmasker van wil maken dan meng je het best met kokosmelk of essentiële oliën.

3. Rozemarijn

Rozemarijn ruikt niet alleen lekker en je kan er meer mee doen dan alleen een lekker gerecht mee afwerken. Het dikke lange haar dat je altijd gewild hebt, kan je krijgen dankzij deze kruiden. Rozemarijn verzorgt je haarwortels, verzacht een geïrriteerde hoofdhuid en voedt je haar.

4. Reishi paddenstoel

Deze Chinese paddenstoelen worden – vaak samen met andere kruiden – gebruikt om haar te herstellen. Je kan er ook vroegtijdig haarverlies mee afremmen. Spijtig genoeg is deze paddenstoel – ook wel Ganoderma Lucidum – niet eetbaar. Men moet de Ganoderma Lucidum dus verwerken zodat de mens hem kan consumeren. Een bedrijf dat daar wonderbaarlijk goed in geslaagd is, is Organo Gold. Zij hebben immers de Ganoderma Lucidum verwerkt in Organo Gold Koffie, Organo Gold Thee en Organo Gold Chocomelk voor de allerkleinste.

5. Japanse notenboom

Geen paniek, we vragen je niet om met je hoofd tegen een notenboom te gaan schuren. De bladeren van de Japanse notenboom – vol antioxidanten – zorgen zo ook voor een betere doorbloeding van je hoofdhuid. Het is niet alleen goed voor je metabolisme, maar ook voor je weerstand. En natuurlijk groeit ook je haar er sneller door.

6. Saffloer

Saffloer is minder bekend als haargroeimiddel, maar werkt even goed. Lang, dik en gezond haar gegarandeerd als je Saffloer gebruikt. Eigenlijk zou Saffloer ook voor hoofdhuidmassages gebruikt moeten worden. Het stimuleert namelijk de doorbloeding van je hoofdhuid.

7. Wild kattenkruid

Wild kattenkruid kennen we al langer als haargroeimiddeltje. Maar dit wonderlijke plantje dat vaak in de gracht naast de weg groeit, heeft veel meer in zijn mars. Als je wild kattenkruid gebruikt, zullen je dikke, glanzende lokken niet zo snel meer splitten.

1 antwoord op de discussie’ : 7 planten / producten die je haar sneller doen groeien

Een misbruik melden
Antwoorden
Les réponses
Avatar

sandra2013 heeft gereageerd op 07/07/2013 - 17:04

De Ganoderma is verkrijgbaar via een Nederlandse handelaar www.cafeorganogoldkoffie.eu , ik bestel er altijd en nog nooit problemen gehad. De koffie smaakt heerlijk en bevat veel Ganoderma.

Een misbruik melden
Charter van het forum

Een misbruik melden